Omalltochinget

då är det löst eller……

Hej!

Dagens morgon promenad gick även i dag  längst Ätran. Ån som rinner mitt i stan och delar staden i – denna sidan av Ätran-  eller den andra sidan av Ätran.

Jag bor ju givetvis på den rätta sidan av Ätran –  innan bodde jag på andra sidan och det funkade det med 🙂 Det spelar ingen roll vilken sida av ån man bor på i vår vackra sommarstad. (hängde ni med på detta)

I går fotade jag Niklas och Sabinas goa ungar –  dom var verkligen roliga att fota och det var verkligen roligt att fota igen. Det var ett tag sedan jag var ute med kameran. Inget jag saknat ( trodde jag) men när jag väl  börjar så inser jag hur roligt det är – och saknat det!  Jag får skärpa till mig och börja fota lite mer, inte bara med mobilen. MEN med dagens mobilkamera så blir det riktigt proffsiga bilder.

Då har vi fått reda på vem som mördade Olof Palme. Det vad skandiamannen Stig Engström – eller var det han? då många inte finns  i livet så kan jag väl känna – är de verkligen sant.  Men det lät väldigt genomtänkt och en mycket bra genomgång av utredningen. Utredningen blir numera stängd och nu får vi hoppas att det blir frid för alla inblandade och anhöriga över detta mord för 34 år sedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “då är det löst eller……

  1. Så fina bilder! 🌿😍
    Längtar redan efter att ta vackra höst foton på barnen sen. 🍁🍂🙈

Kommentera