Omalltochinget

Falkenberg FF – Häcken 1-1

Heej!

Idag har jag inte vart på topp men så är det ibland. Ryggen värker och varje gång det händer blir jag så attans trött. Lite skav i halsen på det så var dagen räddad. Jag ska inte klaga , bara gnälla lite – det blir genast lite bättre efteråt!

Ikväll är det fotboll –  allsvenska  har dragit igång och ikväll spelar Falkenberg FF – Häcken. Det blir fotboll hos Niklas för grabbarna, Pia, Cissi jobbar och jag väljer nog att stanna hemma hos dom fyrbenta.  Jag läger mig nog i soffan och kollar på en serie eller helt enkelt tar en bok – bara läser och gör absolut ingenting.

Helgen har varit mysig i fredags var Thomas och Vibeke här och vi  planerade vår #sommarhusbilssemester#  som kommer bli fricamping någonstans  i norra delen av vårt avlång land. Spännande. Vi åt  verkligen en helt fantastisk mat i fredags. Vi vet att Herr och Fru Sönnby gillar thaimat och masala ma chicken är verkligen en favorit när man är i Thailand. En go vän till  mig och Magnus,  Bung  hon älskar att laga mat och kommer från det underbara landet Thailand –  hon erbjöd sig att göra maten när hon hörde att JAG skulle fixa masala ma chicken –  viktigt att vi fick  den som den ska smaka  – och den var verkligen god……..

På lördagen gav vi oss i väg till Våxtorps camping jag och Magnus med hundarna. Det var kanon väder och campingen var verkligen jätte mysig med mycket strövområde. Jag var imponerad av alla som höll avstånd och respekterade varandra på campingen. Det kändes bra då jag var lite så där med massa folk. Alla har ju sitt boende med sig så man behöver inte träffa någon eller prata med någon om man inte vill. Var och en sköter sig själv och det funkade.

En eloge till campingen som sett till att man inte stod nära eller bredvid  varandra. Toppen. När vi lämnade husbilen hos Tobias och Nina fick vi lite lunch där, att man kan lyckas komma precis när dom ska grilla korv, tur eller skicklighet……….!

Helgen och kvällen slutade med att vi gick ut och tog en öl och pizza med Niklas.  Helgen gick fort över men det har varit en mysig helg!

Ni väntar vi på en go midsommarhelg och då blir det firande med Pia och Stefan på midsommarafton – och midsommardagen blir det en dejt med Madde och Kjelle, vi kan inte bryta en tradition som vi infört midsommardagen med Skogstorparna!

Nu blir det att göra inget!

KRAMEN

 

 

 

Kommentera