Omalltochinget

midsommarhelg med sol

Midsommarhelgen med goa vänner – blommor i håret och go mat, kräftor och paj med tillbehör. Vi satt vid Ätran och det va helt ljuvligt  väder , inte ofta man klagar på att det är för varmt en midsommarafton men det var svettigt. Sedan kan det vart svettigt av andra anledningar –  skrattade så tårarna rann. Man kan inte ha tråkigt med dessa vänner. Teater apan Pia satt ribban väldigt tidigt hon hann inte ens öppna korken…. hahaha det gäller att bjuda på sig själv – och det kan Pia.

 

Igår var det lugnt – Petra och Martin var här en sväng och tjatade och hälsade på Nisse och Harley! Nisse ska vara hos Petra nästa helg när vi andra ska på utflykt. Harley får hänga med oss – men Nisse gillar inte värmen så han har det bäst hos Petra.

Idag är det fotboll igen och givetvis träffas grabbarna för att kolla  matchen mellan Falkenberg FF – Kalmar. Det går bra nu så jag vänder på siffrorna och tror Falkenberg tar hem det Falkenberg – Kalmar 2- 1. Får väl ringa min syster sedan och se hur det går för Varbergs Bois eller kanske inte……beror ju helt på resultatet !!

Blivit lite tävling där mellan mig och syrran – Varberg eller Falkenberg och för de flesta är ju det självklart – FALKENBERG.

Det är rätt kul att vi har två Hallands lag i allsvenskan det är inte dåligt- sen hoppas jag att båda lagen håller sig kvar i allsvenska. ( alla fall ett lag)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera