Omalltochinget

Förkyld

Hej!

Idag är en jäkla skit dag med rinnande näsa och hosta. Sommarförkylningar är inget roligt men det kan ju vara pollenallergi också. Jag har faktiskt ingen aning – mer än att det är irreterande.

Jag har kollat på utrikesministern Anna Lindes uttalande i Tyska media och vad ska man säga?!?? Hujedamej vilken katastrof.

Efter jag lyssnat på henne kommer det en annan clown in i tv rutan – ingen mindre än Donald Trump! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga – fundera mest på vad var det som gick fel – för fel blev det verkligen.

Nu ska jag börja på en ny serie och göra det jag gjort innan idag – ingenting mer än bara slappat druckit mycket vatten – och sedan tror jag ju skarpt på honungsvatten så det har jag druckit mycket! Det finns någon som inte har samma tro som mig på honungsvatten – men jag ska nog bevisa detta!

Här är min tro på huskur!

Kram

2 thoughts on “Förkyld

Kommentera