Omalltochinget

Vad är det som händer flera bilder på

Hej!

Jag kan meddela att hostan är en helt vanlig sommarhosta med allt som tillhör en sådan. Ingen covid-19. Man kan även i dessa tider få en  helt vanlig hederlig förkylning med hosta och feber. Enligt doktorn kan jag om jag vårdar den riktigt bra få behålla den över hela sommaren. Det finns det som är värre –  jag vet, tro mig.  Det som är lite tråkigt är att Magnus börjar hosta och han går på en välbehövlig semester på fredag!

Det ska bli  härligt med semester och ta dagen precis som den kommer. Det bästa är att vi kan ta vår husbil och köra i väg och inte behöva träffa en enda människa om vi inte vill , det gäller att hålla avståndet och inte tro man är odödlig i dessa corona tider.

Jag har börjat titta på  en ny serie den heter Queen of the South och handlar om drogkarteller som gör upp i Texas,  Mexiko och USA om vem som ska styra droghandeln. När Teresa tvingas arbeta för kartellen som dödade hennes pojkvän förlitar hon sig på sitt förnuft, en lojal kamrat och en mystisk anteckningsbok för att överleva. Att jag  kan sympatisera med en kartell trodde jag aldrig men den är väldigt spännande Den är baserad på Arturo Pérez-Revertes bästsäljande roman, som även inspirerade serien La Reina del Sur. Den är kanon bra den finns på Netflix.

Fick ett mejl från en vän som sa att mina taxar figurerar på facebook men det är en omöjlighet då Wille och Frasse inte finns mera hos mig! Tyvärr fick vi ta bort Wille då han var sjuk och Frasse sörjde ihjäl sig,  han slutade äta, gå och han ville inte mer utan sin bästa vän Wille. Efter diskussion med veterinären sa hon att han mår jätte dåligt och kommer inte bli sig själv igen.  Det är 4,5 år sedan nu.  Och vem lägger ut bilder på hundar som först och främst inte är deras – och som tyvärr inte finns mera. Så jag vill helst inte inte tro på min vän! Ingen kan vara så elak eller egoistisk.

Ha en fortsatt bra torsdag!

 

applicering, coronavirus, covid-19

coronavirus, covid-19, covid19

 

Kommentera