Omalltochinget

En vecka har gått

Hej!

Nu har jag haft lite semester från bloggen! Ibland behöver man även semester från sociala medier  – fast det är roligt att skriva –  och höra ifrån er alla!

Nu har vi snart haft en veckas semester och vi har gjort ingenting sovit länge på morgonen , slappat och gjort det vi vill, varit ute och ätit, sovit en natt i husbilen, träffat Vibeke och Tomas och varit ute med hojen.

Idag var det fotboll Falkenberg – Östersund och det gick väl inte så bra om man är från Falkenberg och kanske tycker att Falkenberg skulle kunnat petat in ett mål.  Det var tre fotbollsintresserade som satt fastnålade, Magnus, Cissi och Stefan. Jag och Pia roade oss med att prata istället för att kolla på fotbollen, så vi får väl se om vi får vara med nästa gång 😉  En pizza efter matchen sedan blev det hem och fortsätta med semester. Vad som händer nästa vecka vet vi inget om,  vi tar dagen som den kommer kanske blir det en runda med husbilen eller kanske inte.

Nu är det snart natta !

KRAMEN!

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “En vecka har gått

  1. Jag hade inte kunnat räkna med att du skulle kunna sitta och kolla på någon fotboll.
    Du och jag har aldrig ens varit på morpe eller Bänareds matcher 😍😍, men tjötat det har vi. 🤣😍
    Ha en fortsatt trevlig semester så hoppas vi att ni snart kan komma till oss🌞🌞😍😍

Kommentera