Omalltochinget

Rekordet är satt….

Hej!

Vilka dagar och vilken semester vi har – vi har det verkligen gött bara latar oss och träffar vänner utomhus och har det ganska skönt. Den här covid-19 har ställt till mycket men den har också lärt oss att umgås på ett annat sätt med varandra. Vi väljer att umgås utomhus och allt är mycket enklare. Vi träffar ett fåtal vänner och hittills har vi hållet oss på avstånd och haft väldigt roligt, trots allt.

Idag har vi varit på utflykt med Vibeke och Thomas! Vi började med trollgrottorna i Ullared – och vi såg varken några troll eller grottor, jo Magnus hittade det till slut men då hade vi traskat genom trollskogen i en timme eller två så vi var ganska nöjda. Vilken skog och vilken natur vi har i Halland. Efter det blev det en utflykt till Bexells stenar, helt enormt att en man på 1880 – talet kom på att skriva ordspråk på stenar! Häftigt.

Efter det blev det lunch i Åkulla och sedan hem för att somna helt utslagen i sängen efter mycket gående.

Jag har faktiskt slagit rekord idag och gått 11000 steg, det har inte hänt på de sista 5 åren! Jäklar vad gött att ryggen håller och det gör inte ens ont – mer än träningsvärk. Det längsta jag gått efter sista operationen är ca 7000 steg så idag slog jag rekordet – framåt är det enda som gäller!

Kram

One thought on “Rekordet är satt….

Kommentera