Omalltochinget

våga vara naturliga utan filter

Hej!

Nu är det dags att ladda om och ta ett hej då till denna semestern som gick alldeles för fort och var alldeles för kall. Vi har haft en super skön semester, trots allt. Vädret och covid-19 kan vi inte göra något åt – mer än göra det bästa av eländet.

Var och en gör som den vill , finns inga pekpinnar men jag håller mig på distans ett tag till – tills vi vet vad vi har framför oss, jag tror inte det är över. Nu  när vi återgår till det normala så ger det sig om vi har hållet avstånd eller inte.

Det som är mest förvånande  med semester är att när man ställer sig på vågen ( jag har  ätit precis vad jag velat och inte tänkt ett dyft på någon hälsoplan) så visade vågen alldeles fel siffror –  inte alls samma siffror som för ca 7 veckor sedan. Sedan gick jag  förbi spegeln – då  såg jag nåt som jag  inte heller sett innan. Så nu är vågen och spegeln ett minne blott 😉 kan inte ha en våg som visar fel siffror och en spegel som förstorar så det ser ut som man gått upp en 2 – 3 – 4 kg. Nån ordning för det allt vara.

Jag får väl säga till mig själv som jag var kaxig och sa i ett samtal – det är bara lösa kg de försvinner så fort du kommer in i gamla vanor igen…….Mmmm.

Det finns större problem –  tror mig. Jag tycker vi ska våga visa oss som vi är utan filter, vi är vackra på vårt egna vis och det finns alltid en skönhet i det naturliga.  När man lägger på tre lager filter och man vet att så ser inte personen ut i verkligheten-  då är det lite sorgligt. Varför kan vi inte se ut som vi gör –  varför skäms vi ? varför måste vi göra om oss till något som vi inte ser ut som! Jag vet att ungdomar gillar detta men när vi börjar komma upp  i ålder blir det lite löjligt. Jag tycker vi kör utan filter och visar upp oss som vi ser ut, våga vara naturliga utan filter. Hänger DU på? 

Nu blir det nya tag –  och nya utmaningar inför hösten. Jag kan se framåt med en frisk rygg,  ”nya” muskler som jag inte visste jag hade och ny energi!

Nu kör vi – och vi kör utan filter. 

Kramen

 

 

 

 

 

4 thoughts on “våga vara naturliga utan filter

  1. Självklart hänger jag på, utan filter är superbra!
    Känner igen mig, min våg och min spegel har samma fel som dina, det måste vara något produktionsfel!

Kommentera