Omalltochinget

Vatten i knäna och vågor i håret

En helt vanlig torsdag i augusti och solen lyser och värmer gött. Snart hittar solen fram till min sida av altanen så jag kan få lite sol på mig!

Vatten i knäna och vågor i håret är ett ordspråk vi hört – och det känns som jag lyckats med både vatten i knät och vågor i håret just nu! Det är 33 år sedan jag opererade knät (knäna) så jag klagar inte. Att det ser ut som det gör är nog följderna av att jag inte rört mig så mycket då jag inte kunnat för min rygg. Helt plösligt går jag både i skog och mark – cyklar – och musklerna får känna på ett och annat. Klart att även knäna blir chockade – när dom helt plötsligt ska röra på sig. Tänk att det är 33 år sedan jag opererade mina knä och dom har aldrig krånglat!

img_20200729_073939

Nu är det dags att ta ut sig ut i solen efter jag har pratat med Dahn, putsat fönster, bytt gardiner – och gjort lite annan nytta. Jag fortsätter att hålla mitt avstånd sedan är det upp till dig hur du vill hålla ditt avstånd till mig!

Ha en fortsatt bra dag!

KRAM

2 thoughts on “Vatten i knäna och vågor i håret

  1. Jag kom ihåg när vi besökte dig på Varberg sjukhus när, du hade opererat ditt knä 😂kramis

Kommentera