Omalltochinget

nu kör vi

Hej!

Nu är ledigheten slut och vi har återgått till det normala  – och det innebär att jag har också haft en lång paus från min blogg i sommar – men nu kör vi igen och jag hoppas du hänger med mig på min fortsatta resa!

Vi är på väg in i en helt ny tid där relationer, värden, medvetenhet, hälsa, miljö, personlighet  spelar en stor roll. Det gäller att hålla i sej när livet går i denna hastigheten så man inte ramlar av. Det innebär att rensa i förråden och garderober så att det blir lättare. Gör dig av med bagaget, både gällande det materiella och människor som tar din energi. . Jag tror man ska resa med lätt packade väskor, då tror jag vi inte behöver vara rädda för att ramla av bli besvikna och må dåligt. 

Det är så många fajter i livet att man inte behöver skapa nya hela tiden. Tyvärr väljer många att gå den hårda vägen mot sig själv genom att vara sur, bitter, prata skit och vara elak. Bästa vägen tycker jag är  där man försöker ta vara på livet, glädjen, kärleken, vännerna. 

I kväll är Magnus och spelar frisbeegolf med Niklas och Stefan-  och jag har fixat och trixat lite här hemma. Nu blir det lite tv tittande eller fortsätter jag att lyssna på boken med Sanna Edhin……..

Ha en fortsatt bra kväll!

Kramen

 

Kommentera