Omalltochinget

jag har rensat

Nu har jag rensat det som tar min energi eller gör mig upprörd! Jag har börjat med att rensa alla sidor på Facebook och andra sociala medier som visar allt elände om både människor – och djur som far illa, grupper som sprider negativa nyheter och allt annat kaxigt och elände. Kanske fegt av mig att inte vilja se hur verkligheten är. Men jag tror jag är såpass gammal att jag vet hur djävlig världen ser ut på vissa håll.

Allt gnäll och skitsnack tar så mycket energi att det känns riktigt gött att bara stänga av. Livet är alldeles för roligt för att förstöra det med negativitet.

Det vore underbart om vi en dag vågar vara oss själva visa oss från vår riktiga sida utan massa påklistrade fasader som media gör gällande. Jag gillar de som vågar vara annorlunda och våga visa sig som de är – vi är alla olika – men till sist väldigt lika.

Vi är inte så annorlunda som vi ofta tror!

Kramis

One thought on “jag har rensat

Kommentera