Omalltochinget

Tro inte det är över

Pitt Bull Tattoo & Piercing
Magnus gör sin sista tatuering!

Nu är snart sommaren 2020 slut – och den blev inte riktigt vad vi tänkt med allt som händer med smitta och elände. Jag tror vi kommer få en fin höst med många varma dagar – och snart hoppas jag på ett slut på denna covid-19 , fast det ser ut som det börjar om igen. Pratade med en go vän som bor på den andra sidan kusten – och hon berättade att det ökat igen på sjukhuset i deras kommun med nya smittfall. Det är inte över – och alla som springer runt ta det lugnt, ni börjar umgås igen med varandra och tro ni klarat er, ta inte för lätt på detta elände. Några inte alla – verkar helt oberörda – eller har dom helt enkelt tröttnat på att vara isolerade.

Var och en gör som den vill absolut! men tänk på de stackarna som ska ta hand om oss OM/NÄR den andra vågen kommer. Hur länge orkar dom?! Håll avståndet till mig!

Ryggen har varit min följetong nu under några år – men efter den sista operationen har det gått framåt – tre steg fram och ett bak, helt underbart. Men igår sa ryggen ifrån – tror inte du kan slippa smärtan och lite värk och resultatet blev ett ryggskott……… Nu pratar inte ryggen med mig högt , så ni inte tror jag har blivit helt snurrig. Jag och min rygg känner varandra ganska bra vid de här laget, vi har kämpat oss igenom ett antal operationer – och ett helt helvete, så jag är nästan övertygad att ryggen snackar med mig – fast det är bara jag som hör det !!! Ha en goer dag! Kramis

One thought on “Tro inte det är över

Kommentera