Omalltochinget

Ett par från Kina kan göra din dag

Hej!

Hösten börjar krypa närmare och idag var det lite kyligare än det varit de sista veckorna, det blev att ta på sig en jacka idag!

Vid kyrkan i gamla stan stod ett gäng turister som var från Kina. När ett par fick syn på Nisse kom dom ”springandes” och sa en Pug ( Pug = mops) Dom frågade om dom fick klappa honom och ingen blev gladare än Nisse. Rätt som det är tar hon upp honom och börjar dansa runt och säga en Pug en Pug ! Dom förklarade på hyfsad Svenska att mopsen är Kinas älskade hund och att möta en mops i ett annat land innebär lycka. Dom var glada Nisse var gladast och Harley fattade ingenting – han var nöjd med att bli klappad på magen!

“Visa tacksamhet till de som sprider glädje, dessa trädgårdsmästare är dom som som får vår själ att blomma.” – Marcel Proust

Att vara galen i väskor är något som legat mig varmt och hjärtat genom åren. Det är som ett beroende när man ser en snygg väska, enda beroendet jag har – förutom Magnus! Jag som många andra bara älskar väskor och skor – och nu kommer det stora i- landsproblemet, jag kan inte använda väskor för min rygg, jag belastar fel och det gör ont i ryggen. Jag har idag sorterat en hel del av dom , några åker till tippen – och några slänger jag aldrig. Dessa väskor som finns på bilderna är bara i skinn – och vill du köpa någon för en billig peng så hojta. Jag är inte omöjlig att förhandla med ! Det är märken från Biori , Spikes & Sparorrow, East Line och Byburin….. bara hojta!

Ryggen är en följetong som börjar kännas som en egen individ på min kropp – den gör lite som den vill och känner för, ena dagen låser sig hela ryggen den andra dagen är musklerna så ömma att det går inte att röra sig – och den tredje dagen är allt toppen. På måndag ska jag besöka Mårten Hansen som ska kolla mina ömmande muskler. HJÄLP. Jag är livrädd att gå till en massör eller något annat efter allt – det har bara varit personal på Spinecenter som fått titta på den – utan att röra! Men Mårten ska jag nog lita på, en kunnig grabb så det är inga problem, inte för honom alla fall!

Nu är det dags för en promenad med dom långhåriga!

Kramen

Gilla gärna mitt inlägg lägg eller skriv en lite kommentar att du varit här

- alltid lika roligt!

Kommentera