Omalltochinget

Hej då

Nu känns det som sommaren sagt hej då för denna gången, nu hoppas jag den kommer tillbaka nästa år vid maj månad – utan en pandemi som gjort denna sommaren lite annorlunda. Men trots pandemi och en trög start på sommaren har det varit bra på många andra – och annorlunda sätt. Det blir vad man gör det till – och vi har gjort det till det bästa!

Jag gillar hösten som snart gör entré med lugnet och alla varma färger både ute och inne. Jag gillar det skarpt.

I måndags var jag hos Mårten som är idrottsmassör och det kändes så jäkla bra, någon som kan och vet hur både kroppen och knoppen fungerar efter ett antal operationer i min rygg på kort tid. Dom bästa orden var – det här fixar vi! Så nu har jag tränat en gång om dagen för att få igång musklerna. Känns jätte bra och sedan ska jag tillbaka för nya utmaningar.

Idag blev det inget Varberg och samtal med mina ”patienter” ”klienter” men som tur är finns det telefon – och det kommer man långt med. Ibland är det lättare för vissa att prata i telefon än att träffas,vi är olika och det ska vi också få vara. Det är charmen med oss människor ”lika men ändå så olika”

Alla har vi hört eller läst att förbättra sin hälsa är inte svårt med nyttig mat och motion. Det får dig att må så mycket bättre på en gång.

–  Man kan börja med några gröna blad och lite bär varje dag, läste jag på aftonbladet. Så imorgon blir det hallon till yoghurten och ett extra salladsblad till lunch! När det gäller motionen så håller jag mig till mina 7000 steg om dagen, ibland blir det mer och då känns det inte lika gött i ryggen. Men snart ska jag ställa om träningsklocka på 8000 steg om dagen, det är framåt som gäller.

Nu är det dags att sova!

Kramis

Kommentera