Omalltochinget

livet är orättvist –

Hej!

Människor är nog det mest komplicerade djuret som går på ben, aldrig helt nöjd, alltid lite bitter. klagande och lite avundsjuk på det mesta. Livet är så jäkla kort och alldeles för roligt för att gräva ner sig i förtid. Vi kommer alla råka på hinder – men vi behöver inte ta ut dom i förskott, dom kommer ändå, det kan vi vara ganska säkra över.

Jag pratade med en man idag som lever med en obotlig sjukdom, jag blev glad att höra glädjen i hans röst när han berättade om lyckan att han är i livet – och att han fortfarande lever för att njuta av den sista tiden, så länge han kan och orkar. Hoppet är det sista som överger oss – och jag tro att den som blir sjuk ofta tänker att hoppet finns istället för att klaga och vara bitter. Jag har sett det på nära håll – och jag ser att kämpaglöden är störst bland många som vet att dom lever på lånad tid. Lånad tid lever både jag och du på, men som tur är har vi har inte fått någon preliminär slutdatum, när det är över. Under tiden passar vi på att göra så många tokigheter vi kan

”Istället för att tänka på vad du ska göra som pensionär, tänk på vad du kan göra nu och lev istället” – Okänd

Här kommer lite bilder från parken på blommorna som börjar gå över till höstfärger eller vissna!

Kramis och ha en fortsatt bra dag!

Veronika

Kommentera