Ingen vanlig dag

Heeejj!

Regnet öste ner men som tur är så sägs det att efter regn kommer sol och så även idag!

Idag är det ingen vanlig dag utan det är Magnus födelsedag – igår blev han firad med paket,mat och en mysig kväll.

Han och Clara gick en rond med boxning – och det var en tuff liten tjej, men man får bara boxas om har boxningshandskar och Magnus är med – det är viktigt.  Boxning trodde jag inte skulle vara så attans jobbigt och svettigt men jag har ändrat mig på den punkten, jag är  helt slut men det är bra för muskler och rygg för min del. Men i går så vågade jag  inte gå en match mot sönerna  Tobias och Niklas , dom är lite snabbare –  och slagen är ”lite” hårdare. 

 

 

Nu ska jag vila mig i form- Magnus och grabbarna har gett sig ut på en runda frisbeegolf. Jag valde att gör ingenting här hemma!

Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s