Omalltochinget

det är vädrets fel

Idag är jag trött så jag nästan är medvetslös, hade jag velat ( det vill jag egentligen) hade jag kunnat sova hela dagen utan några större problem. Då är frågan vad är det som hindrar mig , ingenting. Något vi svenskar är bra på – är att skylla på vädret så fort vi känner oss lite hängiga eller trötta – så jag skyller på att det är en underbar dag , högluft , soligt och en helt underbar måndag i september månad – med lite höstkänsla! Kan det bli bättre – knappast.

Jag och hundarna har varit på en långrunda nu ute i solen och jag hade lite energi kvar till att släpa mig runt halva ätran. Jag har faktiskt inte legat på latsidan hela dagen – jag har gjort mina övningar för ryggen – jag vågar inget annat-

Om ett antal veckor åker vi till Rättvik ska bli jätte kul – och jag är övertygad att det kommer bli mycket skratt och roligheter på denna helgresa. Kan inte gå fel med Madde och Kjelle!

Kommentera