Omalltochinget

vi är här – bakom dig

Att vara hundägare innebär bara kärlek -och inget annat. Men ibland hade det varit skönt om dom små sötisar kunde vara några centimeter ifrån mig typ 45 cm hade räckt.

Där jag är- där är Harley och Nisse och det gäller att se upp så man inte snubblar på dom.

Dom är underbara – det är bara kärlek och glädje i deras ögon fast man blir trött på dom ibland – men så tittar man på dom och inser att de är de finaste som finns. Det är väl med hundar som med barn man blir trött på dom – och skulle kunna sälja dom för en billig peng men som tur är går tanken över på några sekunder , haha.

Jag har varken sålt mina barn eller mina hundar hittills – och nu känns det lite försent med barnen – det är nog bäst att hålla god min med sönerna , det är dom som får handla och ta hand om oss den dagen vi inte orkar – så jag älskar dom över allt på denna jord.

Clara har börjat i tid med att köra fyrhjuling – det ska nog bli en MC brud av henne, vänta bara tills hon får åka med Magnus på hojen! Jag kommer varken se min man eller min lilla höna – dom kommer vara ute vägarna och köra.

Vem vet det kanske blir så – eller så vägrar hon.

Ikväll blir det fotboll Falkenberg – Varberg och nu måste Falkenberg göra mål och vinna bara denna matchen hade vart så jäkla skojigt om dom satt in några mål – jag vet precis vem jag ska skriva till ifall det skulle bli så……..(systra min) Men först börjar vi på Lilla napoli med pizza – och det är första gången för mig att äta där. Jag följer en bloggare som skrev att hon varit i min stad och ätit på lilla napoli minst fyra gånger. Kul jag bor ca 400 meter därifrån och har aldrig ätit där. Det kan bero på att jag inte hoppar jämfota över pizza eller att jag inte har haft tid, där har varit stängt, jag har inte orkat gå dit eller helt enkelt – det har inte blivit av.

Nu blir det en promenad i solen med dom långhåriga – och jag behöver inte leta efter dom för dom ligger på mina fötter! Härligt!

Kommentera