Omalltochinget

Snacka om practical joke

Donald Trump är nominerad till Nobels fredspris av en KD politiker i riksdagen. – ”Det är en overklighetskänsla. Jag trodde jag var utsatt för ett practical joke, säger Magnus Jacobsson” Efter han fick samtal från presidenten som tackade för nomineringen.

Jag trodde alltihop var ett pracical joke men så var det inte Donald Trump har blivit nominerad till Nobels fredspris. Vi lever i en spännande – och en överraskande värld.

Visste ni att näringsfattig, söt och fet mat är de största inflammationsbovarna i vår kost. Socker, vitt bröd, friterad mat och produkter som innehåller så kallade trans-fetter bör man utesluta från sin kost om man vill undvika att skapa inflammationer i kroppen. Kan det vara så här enkelt ? Jag vet inte men jag testar det för att må bättre i leder och kroppen.

Antiinflammatorisk kost är något som det pratas om och har gjort i många år men det är först de senaste åren man fått upp ögonen för kosten eller holistisk hälsa inom den vetenskapliga sjukvården. Men vad är det – och kan det verkligen hjälpa att äta en speciell kost – och kroppen mår bättre? Vi är vana att alltid ha mat nära oss att vi inte hinner bli hungriga. En läkare sa en gång till mig när vi pratade om det – vi dör inte av lite hunger och knorrande i magen, det är bara nyttigt. Vi kan skatta oss lyckliga som bor i ett rikt land med mat i överflöd – men det gör också att vi äter utan det knorrar i magen. ( givetvis inte alla – och många måste äta ofta på grund av andra orsaker) .

OM ni inte läst eller lyssnat på Sanna Ehdins böcker så gör det, även Maria Borelius böcker är kanon bra – och det ger både energi att läsa dom och ett tänk som man inte alltid tänkt på.

Allt i vår kropp går inte att lösa med piller utan jag tror vi måste se helheten – och vi är ett steg närmare i dag än vad vi var i går med en Holistisk hälsa.

Håll avstånd till dom du inte känner – gäller både hundar och fölk!

KRAMiS

One thought on “Snacka om practical joke

Kommentera