Omalltochinget

Partiledardebatten

Jag går och lägger mig och låter partiledardebatten fortsätta utan mina öron. Jag vet inte vad jag ska tycka eller säga, det jag känner starkt när jag lyssnade är att – gör om och gör rätt, detta funkar inte, samma ord samma visa – och ingen framåtanda. Jag blev trött.

Helgen har varit lugn och mysig. I fredags kom Clara och sov över – och givetvis blev det pannkaksfrukost det går inte att ändra på. Annars har vi inte gjort så mycket – inte jag alla fall mest latat mig med fötterna på bordet och kollat på serie eller läst. Magnus har vart ute en runda på frisbeebanan med Stefan idag så han har inte latat sig lika mycket. Vi började titta på handmaid’s tale en serie på viaplay den har fått höga poäng men lite underlig men ändå spännande. Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker om den!

Harley mår bra och letar inte längre efter Nisse, han äter och busar så han är sitt vanliga jag igen. Skönt. Det är tomt utan Nisse mops men så är livet – det vi vet är vi föds och vi dör – och tyvärr lämnar både människor och djur oss alldeles för tidigt ibland.

Nu ska jag stoppa hörlurarna i öronen och lyssna på en bok – och som vanligt får jag nog spola tillbaka för jag brukar missa en del då jag brukar somna 💤

Kramis

Kommentera