Omalltochinget

Du kan aldrig gå framåt

Idag har hösten kommit på riktigt – regn och rusk. Men vi har haft en lång härlig höst med sol – underbart! Man ska inte klaga det finns de som har det mycket värre, det finns delar av Sverige som har snö – det är inte roligt!

Ibland kommer jag på mig att jag är stelopererad och inte kan böja eller vrida mig så lätt. Tänk när du är ute och går och hittar ett gäng kantareller men inser – ska jag kunna plocka dom måste jag lägga mig på knä – och det vore riktigt eländigt om jag inte kom upp, vilken syn. Så det är bara att gå förbi och tänka dom finns även på burk – och så har vi Stefan!

När jag börjar plugga sa min handledare något som jag tänker ofta på och som präglar hur vi mår och tänker. – ”du kan aldrig gå framåt så länge du bara tänker bakåt på det förflutna” det är så rätt sagt vi kan inte göra något åt det förflutna men vi kan göra precis vad vi vill med framtiden, ingen annan kan bestämma din framtid, det är bara du själv. Många tänker varför drabbar vissa saker bara mig – det är ganska vanligt tänk, tyvärr! Men om det nu drabbar oss massa saker vi inte hade tänkt så måste vi för att orka tänka framåt tänka om – det som har drabbat oss har ju redan varit. Inte alltid lätt att tänka rätt men ibland måste vi.

Magnus har kört och tränat med bandet och jag har faktiskt lagt mig i sängen för att kolla in någon bra film, känner att jag behöver inte göra ett skvatt mer idag. Förr kunde jag inte det men jag har lärt mig på min 53 åriga snart 54 åriga resa att det finns bara en av mig och det gäller att vårda sig väl! Massa måsten och vara med överallt är ett minne blott!

Alla mina operationer och min resa med min rygg har också gett mig ett nytt sätt att tänka, det kunde gått åt helv…. men nu gjorde det inte det – så nu gäller det att titta framåt och inte bakåt.

Kramis på er och glöm inte att hålla avstånd – det är inte över!

2 thoughts on “Du kan aldrig gå framåt

  1. Oj vilken blogg du, vi har fått en författare i gänget. Slå ihop dina blogginlägg så har du en coachande bok . Jätte spännande att läsa och fantastik bra. Kram Ann-Sofie

Kommentera