Omalltochinget

Vi har för ***en pandemi

Hej!

Fotboll på tv och tyvärr ligger Falkenberg under med 1-3 till Elfsborg! Det har varit tufft för laget vid havet denna allsvenska säsong.

I torsdags ”stängde” kommunen ner flera ställen som kommunen driver. Några av dom anläggningar är biblioteket, klitterbadet, träffpunkter m m. Även på Magnus jobb fabo stängde dom ner kontoren. Magnus kommer jobba hemifrån nu – och en tid framöver. Det gäller att vi alla tar vårt ansvar och inte träffar människor vi inte brukar umgås med, det är nödvändigt för att inte sprida denna pandemi vidare. Håll er hemma och res inte utan det är livsviktigt. Men sedan finns det ju dom som är odödliga – och skiter fullständigt i alla restriktioner. Inte många men några har gått inför att klaga och tycka det är för jävligt att kommunerna tagit sitt ansvar. Jag tror inte man genomför vissa restriktioner för man är elak, jag kan ha fel – dom kan göra det för att jävlas men jag betvivlar det starkt.

Har en go vän på östkusten som skrev igår att nu lämnar vi inte länet det är vårt bidrag till att stoppa smittspridning till andra och även att man själv inte dra hem något. Det gäller att ta ansvar och jag önskar att alla min vänner tänker klokt. Jag vet att jag har bara kloka vänner! Det värsta är dom som tror detta är en lek och tänker – det drabbar inte mig. Men jag kan informera att det drabbar alla om du är 15 år eller 90 år spelar ingen roll. Vissa klarar sig vissa gör inte det. Så om du vill leka rysk roulett med ditt liv så varsågod men håll avståndet till mig och andra som värderar livet högre.

Jag tänker på alla dessa oskyldiga människor som blivit drabbade – dom ville nog inte detta. Vissa har klarat sig och vissa har dött.

Ta ditt ansvar!

Kram

Kommentera