Omalltochinget

välj dina strider

Vi brukar säga att man ska välja sina strider, ingen orkar strida hela tiden. Men så finns det dom som älskar att starta strider, dom klagar på allt och då menar jag på ALLT.

OM det inte finns något att klaga över så letar man upp något att kunna klaga över. Dom bara älskar att  starta diskussioner – gärna på nätet. Så fort någon har skrivit en statusuppdatering så lämnas det en syrlig kommentar om hur fel den personen är som skriver det den gör. Det känns som deras enda mål är att få igång en strid och hålla den levande riktigt länge. Det känns som deras motto i livet är – jag väljer mina strider ordentligt så jag kan hålla på och strida riktigt länge – och göra mig själv till ett underbart hatobjekt på nätet. Känner ni igen det? Det värsta är att dom säkert inte vet om det själva då ingen påpekar det mer än att svara lite annorlunda – men då får man också vara bered på ett svar – DU har fel JAG har rätt. Till slut orkar man inte utan – säger tack för sig och fortsätter livet utan att behöva bry sig eller tiger man i det tysta. Det är tur att det alltid finns två vägar att välja – och så är det i hela livet.

Det gäller att bryta sina vanor för en hälsosammare livsstil – och det är aldrig fel för någon!

Idag fick jag reda på att den 17 november får jag svaret från min röntgen så nu slipper jag gå och vänta utan nu vet jag – när – var – och hur.

Varför gör man de val man gör – och vad krävs för att man ska kunna göra andra val – jag tror det gäller att tänka om och tänka rätt!

Ha en fortsatt bra dag och stanna där ni bor – håll er på avstånd !

Kram

Kommentera