Omalltochinget

Håll ut….

G’kväll!

Då har det kommit besked om nya åtgärder för covid-19, många är förskräckta och tycker det gått till överdrift – jag säger som Gert Fylking – Äntligen!

Jag hoppas att alla står ut ett tag till så vi kan leva normalt igen! Det är tufft för alla – och tuffare för vissa men vi gör det för att överleva – inget annat. Håll ut och håll avstånd om du sen är 20 eller 100 år spelar ingen roll – tar vi alla vårt ansvar så kanske…..

Det finns inget som heter just nu – ”jag måste ju kunna leva och unna mig i dessa tråkiga tider” Absolut men reser du och flänger fram och tillbaka så ta ditt ansvar om du blir drabbad och avsäg din sjukhussäng till någon som verkligen vill leva. Hårt kanske – men det är min filosofi.

Idag mådde jag mycket bättre så jag och Harley var nere vid havet och gick en långpromenad. Blåst och kalla vindar jag bara älskar det. Är man född vid havet och uppvuxen med havsutsikt från mitt barndomsrum så är havet ett måste. Jag vet att jag inte kan bo långt ifrån detta hav – har testat. Det är nåt visst, lite skrämmande samtidigt som det är lugnande – konstig känsla men så är det för mig!

Sov gott och håll avstånd!

Kommentera