Omalltochinget

Förre och efter covid-19

När det förflutna ringer dig, svara inte – det har inte något nytt att säga!

Ett citat som jag tycker säger en hel del om att tänka framåt och inte titta bakåt hela tiden. Det som har varit har varit – och man kan inte ändra på det. Det är alltför många som bara tittar i backspegeln och glömmer av att det är nu vi finns – det kanske är bäst att passa på att göra något roligt – och som gör att man mår bra!

Julen är här om några veckor – och det kommer säkert se annorlunda ut detta året för många. För vår del blir det inte mer konstigare än vad det brukar vara. Vi kommer inte träffa våra föräldrar då vi vill skona dom från smitta , det är onödigt att utmana ödet. Det viktigaste är att vi vet att dom har det bra – och dom har ett varmt hem med mat , tv – och varandra. Ensamheten är aldrig roligt en sådan här helg men jag tror inte ensamheten är större i år än vad den varit innan covid-19, den har bara fått ett namn. Ensamheten har alltid funnits och den som säger att – i år skulle vi ju besökt …. men det går ju inte för corona- jag tror många sa det innan pandemin också!

Tänk OM inte OM funnits.

På promenad i vår stad en tidig morgon!

Ha en bra dag – och håll avstånd

Kommentera