Omalltochinget

Förre och efter covid-19

Tänk om 20 år då kommer vi prata om – kom du ihåg innan coronan eller – det var nog efter coronan. Jag är övertygad att vi kommer i framtiden prata om innan och efter pandemin när vi ska förklara något eller relatera till något.

Just nu skulle jag vilja ha en corona fri helg – och träffa alla som jag inte träffat på mycket länge, tänk att bara att få krama om någon och kunna umgås normalt – det hade vart toppen.

Pratade med Pia ikväll och vi kom fram till att tänk att fixa till sig och kunna gå ut och bara ha det jäkligt sköj på en konsert, festival eller någon annan livemusik. Eller helt enkelt bara gå ut och äta och umgås! Men vi får vänta och hoppas vaccinet ger den effekten den ska.

Jag har varit tveksam till att vaccinera mig men jag har nog tänkt om. Detta kommer inte vara den första och enda pandemin i vår värld så kan jag förhindra att smitta eller blir smittad så får nog även jag vaccinera mig.

Vi måste få ett slut på eländet. Jag vill kunna umgås normalt med andra, jag vill kunna resa igen och framförallt vill jag att allt ska bli normalt. Som det var innan coronan.

Kommentera