Omalltochinget

Juldagen

Nu har vi landat hemma och ätit! Julafton var precis som en julafton ska vara lugn och vi åt gott och tomten kom på besök. En del badade tunna som Tobias eldade och höll varm hela dagen, jag passade på att sova en runda på eftermiddagen istället. Det var en go julafton ingen hysteri och det är för mig helt underbart.

Idag åt vi en lång frukost ihop av rester som blev över sedan igår. Efter det blev det film, Jönsson ligan. Jag måste erkänna att jag somnade men det jag såg verkade den hyfsat bra. Vi var hemma vid 16 tiden och nu har vi ätit och jag känner att ögonen börjar bli grusiga igen. Det blir så när man slappnar av och bara har det gött.

Jag haft en liten släng av min hjärntrötthet de senaste veckorna och när det börjar släppa blir jag trött på ett mer normalt sätt. När jag är hjärntrötthet kan jag sova var som helst – när som helst men man känner sig aldrig utvilad. Så nu sover jag ikapp lite normalare sömn. Många som kan och vet säger att man kan aldrig sova igen sömn men har man vart trött av hjärntrötthet kan man absolut sova igen sömn – alla fall jag.

Nu vänder det och vi går mot ljusare och förhoppningsvis ett bättre nytt år, året 2020 kommer vi aldrig glömma och det kommer vara förre och efter pandemin vi kommer prata om. Om det nya året vet vi inget om – det vet vi vid denna tiden om 12 månader – och har vi tur så har det varit ett bra år 2021.

Ha det gött på er alla denna juldag och ta det lugnt – och ge inte upp det blir bättre om inte idag så kanske i morgon 🎀

Kramis

One thought on “Juldagen

  1. Hej Veronika
    Vad kul att du hittade till min blogg och kommenterade där. Nu hittade jag ju din blogg också. Vilken fin julhelg ni haft och så härligt när man får träffa barnbarnen. Önskar dig och familjen en fin fortsättning på det nya året.
    Kram
    Nilla

Kommentera