Omalltochinget

Jag kanske har dålig humor eller är jag inte så lättroad av alla dessa komiker och dåliga skämt på sociala medier om covid-19. Jag blir mest ledsen över att det finns människor som skämtar om det. Klart vi måste göra allt för att ha roligt och inte deppa ihop under den här pandemin. Men att skämta om detta elände världen har drabbats av får inte mig att dra på smilet. Människor har dött, människor kommer dö, människor kämpar för sitt liv just nu –  vi har vårdpersonal som gråter av trötthet och är rädda för att bli smittade. Så tänk lite innan pennan eller munnen öppnas. Lite svårt att förklara för någon som precis mist en anhörig vad det roliga var i corona skämtet.

Annars har helgen varit underbar med sol och härligt väder. Vi träffade Pia och Stefan i går vid havet och hade lite picknick i solen. Idag har jag mest fixat och trixat här hemma, gjort om hallen lite och sedan var vi hos Tobias m familj en sväng, Magnus kopplade in lampor på ladugården så nu lyser det så grant.

Men det bästa av allt denna helgen är att jag gick 7 km i går och jag klarade det – tjohooo. Vågen har jag slängt ut för måttbandet var mycket roligare minus 6 cm sedan nyår. Nu är det ny vecka och nya utmaningar!

One thought on “

Kommentera