Omalltochinget

podd på norska

Hej!

Jag började lyssna på en podd idag – och efter ca 45 minuter tyckte jag det var lite konstiga uttryck, men, men.

Spolar tillbaka och lyssnar igen och inser att jag lyssnar på en podd på Norska, antingen är podden inte intressant eller så är jag en jäkel på Norska!

Jag har startat upp en sida på facebook som ni kan söka er till den heter Kvinnor utan filter, det handlar om att kunna diskutera och kunna säga vad man vill utan filter. Men allt ska vara en trevligt och i en härlig ton. Kolla in sidan om du vill!

Jag sitter och letar efter en äggsnurra, har alltid äggen framme i en skål men hittade denna ursnygga äggsnurra. Tyvärr går det inte att beställa den så jag letar vidare. beställde en på Amazon men den kom bort på vägen mellan Tyskland och Danmark. Jag hittar nog så småningom en som passar .

LÅNAD BILD

Jag har alltid förvarat ägg i kylskåp tills jag fick en lektion i hur ägg ska förvaras. Självklart ”överlever” dom längre i kylskåp men vi konsumerar ägg i detta hemmet så dom lär inte bli gamla – och när du köper dom i affären står dom oftast i butiken i rumstemperatur. Men som allt annat gör man precis som man vill även när det gäller äggen.

Nu blir det lite mys med Harley i soffan och till det en kopp kaffe !

Var rädd om er – och hålla avstånd det är inte över fick precis ett messenger från en vän som testades i går och fick svaret i dag, positiv på covid-19.

Kommentera