Omalltochinget

Jag gör det vi kom överens om

Det gäller att hålla i sig så vi inte ramlar av när livet går i en svindlade hastigheten. 

Man måste rensa i förråden och garderober så att det är lättare att hänga med i livets hastighet. Gör dig av med bagaget, både gällande det materiella och känslolivet. Jag tror man ska resa med lätt packade väskor, då tror jag att vi inte behöver vara rädda för att ramla av när livet går fort framåt.

 Har ni tänkt på hur vi säger om en männsika som vi tycker är jobbig –  lägger sig i och ska styra och ställa hela tiden?! Vi säger oftast- du vet hur hen är det är inget att bry sig om?  Säger vi likadant om en pedofil  eller mördare – äch du vet hur han/hon är det är inget att bry sig om!?  

Har ni tänkt på hur mycket vi gör för att det ska se bra ut för andra? Jag struntar vad andra tycker om jag inte följer mönstret för att det ska se bra ut. Vi borde nog tänka om – och göra saker för vår egna skull och inte för det ska se bra ut för någon annan.  Idag är dagen då jag ska göra precis det som vi kom överens om – jag ska sätta en blomma på bordet och tänka att i dag är det din födelsedag! 

Lite olika funderingar  idag om alltochinget

Var rädd om er och glöm inte att hålla avstånd – det är inte över. 

KRAMISAR 

Kommentera