Omalltochinget

Det är mitt val att inte umgås med dig

Hej!

Hemma efter några goa dagar hos Lisa och Roy med go mat trevligt sällskap, kortspel – och gött vin. Bara slappat och har haft det skönt inga måsten överhuvudtaget.

Clara har varit med och hon tyckte det var toppen att bli lite extra ompysslad! Väl hemma blev det badkaret för hönan och nu sover hon gott i soffan!

Covid-19 har vi alla en relation till som ger de flesta av oss dåliga vibbar. Det finns dom som väljer att inte vaccinera sig av olika anledningar och det jag hör är oftast – det finns inte, det drabbar inte mig osv. Det är ditt val och jag accepterar det , men jag vill att ni som väljer bort vaccinationen även accepterar mitt val. Jag vill att ni är ärliga att ni säger ifrån att ni valt bort vaccinationen – och att ni håller er på ett hyfsat avstånd till mig!

Ni får också acceptera att jag kanske väljer bort att träffa och umgås med er – och det är mitt val för jag vill inte bli drabbad. Jag vet inte om jag skulle överleva om jag skulle bli svårt drabbad av covid-19, jag tror givetvis att jag har stora chanser då jag tagit mina vaccinationer – och gjort min samhällstjänst mot mig själv och mot andra!

Håll ut – och håll avstånd!

Kramisar

Kommentera