Omalltochinget

Ett stick i fingret

Redan innan jag sökte för att min kropp inte mådde bra av viss mat anade jag att jag var känslig för kolhydrater – och så var det!

Nu är det sträng diet och kollande av ketoner i kroppen under de närmste tiden tills jag känner att jag vet vad jag ska äta för att må bra. Jag fick med mig en ketonmätare från dietisten som innebär ett stick i fingret för att se hur jag ligger till . Första sticket visade helt åt skogen igår visade det 1,5 precis där det ska vara men i dag visade det helt galet igen. Det här kommer ta tid innan jag är på rätt väg.

I helgen var vi i Värnamo och träffade goa vänner. Magnus och bandet spelade – och det var mycket lyckat – men attan vad kallt det var det märks att det är höst på kvällar och nätter.

I måndags firade vi Magnus som hade födelsedag med lite mat på kvällen med ongarna m familj.

Ha en fortsatt finfin dag- och håll avstånd!

Kommentera