Omalltochinget

klimakteriet

Denna dagen har verkligen innehållet det mesta som går att få in på en dag och än är den inte över. Fikat med Lena tills personalen på fiket fick hastigt stänga då hon blev getingsticken, vi lämnade fiket på 2 sekunder tittade på varandra och undrade -vad hände?! Jag har även fått reda på att jag är lik Ebba Bush, lika frisyrer, samma drag och lika tjocka i ansiktet – hmmm jag fick mig ett gott skratt iallafall. Det blev en liten sväng på discgolfbanan med Magnus och grabbarna efter jobbet – och nu har jag landat i soffan och tror jag blir kvar här.

Det här med klimakteriet är ju helt underbart läser jag i en tidning – man känner sig fri modig man känner att man vågar ta plats , våga bejaka sin kvinnlighet och sexualitet – och mycket mer kunde jag läsa om en kvinna som beskrev sitt tillstånd. GRATTIS!

Jag känner mig mest svullen, kläder som smeter åt överallt då jag ständigt är svettig, irriterad, trött och vill bara ställa mig i en kall dusch sådär 7 gånger om dagen och önskar att eländet tar slut. Den ena är inte den andra lik – och som jag skrev i förra blogginlägget – alla har vi vår egna berättelse!

Men som tur finns det underverk som hjälper att lindra det hela och det är en produkt från Forever som heter Royal Jelly.

Skulle ni vara intresserad hojta så säger jag till Lena Carlbom som säljer produkterna eller varför inte kolla in hennes sida på Facebook Lenas hälsa o Framtid med Aloe Vera eller klicka på länken så kommer ni direkt till hennes sida. https://www.facebook.com/groups/2253675301605958/

Vill ni ha ett tips på en serie nu när kvällarna börjar bli mörkare så kan jag varmt rekommendera Black Earth Rising som handlar om Kate Ashby som blev adopterad av en människorättsadvokat efter folkmordet i Rwanda. I vuxen ålder konfronterar hon sitt förflutna genom att utreda krigsbrott. Kanonbra!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kram Veronika

5 thoughts on “klimakteriet

 1. Du är härlig och inte det minsta lik Ebba Bush. Men nu pratar vi inte mer om henne tycker jag så inte jag skriver nått dumt. HA det så gott o njut av livet Klimakteriet går över

 2. Hej blev nyfiken på dig när du tittade in på min blogg. Klimakteriet ja vad ska man säga. Nu har jag det inte så jobbigt som många har men sömnen är usel pga kall varm om vartannat. Är super trött på att ha mens ännu och äter piller som gör att det åtminstone är normalt. Ska kolla in TBL du rekommenderar. Serien måste vi kolla upp nu när man ser lite på tv själva håller vi på med The Crown den har varit intressant tycker jag har precis kommit till Diana Charles bröllop. Ha det bra // Maria

 3. Kul att du tittade in på min blogg! Sömnen är nog så jobbig med kall och varmt om vartannat!
  Jag får nog kolla in The Crown många som säger att den är bra!
  Ha en finfin kväll!
  kram Veronika

 4. Jag är ju fyllda 70 och klimakteriet ligger långt bakom mig. Jag var nog ganska lyckligt lottad, för jag hade aldrig några stora problem – lite svettiga nätter är nog det jag minns 🙂
  Önskar dig en fin fredag!

Kommentera