Omalltochinget

När du får punka på cykeln har du två alternativ. Antingen pumpar du däcket, så att du kan cykla vidare  tills däcket är tomt på luft igen eller så kavlar du upp ärmarna och byter däcket en gång för alla och slipper slösa tid på att pumpa däcket hela tiden. Jag vet vilken väg jag hade taget kanske den enklaste att ta fram pumpen och pumpa däcket, eller?

Efter mycket velande hit och dit har jag NOG kommit fram till ett klokt beslut att skriva vidare och få andra att läsa mina rader som kanske kan bli en bok. MEN så kommer det där MEN ska jag verkligen, tänk OM -och vad ska andra säga !?

Tänk OM och MEN inte hade funnits så mycket enklare allt hade varit. Tvivel och tankar om vad andra ska tycka fokuserar vi allt som oftast på istället för att göra det som känns roligast.

Det är som med cykeln och luften ska man ta den enklaste vägen eller kavla upp skjortärmarna och laga däcket för ingen kan cykla utan luft!

Idag öser regnet ner så det är en skriva dag för mig med tända ljus varmt kaffe – och en hund i knät som inte lämnar mig många sekunder. Harley tittade på mig i dag på morgonen och hans blick sa en hel del – DU tänker väl inte mena på fullt allvar att vi ska gå ut i detta vädret!…….

Ha en fortsatt finfin dag i höstrusket!

Kramisar

Veronika

2 thoughts on “

 1. Härligt Veronika att du fortsätter skriva. Jag tror inte man ska tänka så mycket på vad andra ska tycka utan bara dela med sig av sina egna funderingar. Det är inte så lätt, jag vet av egna erfarenheter med bloggandet.

  Samhällsklimatet blir allt hårdare och ibland känns det helt hopplöst när man tänker på framtiden för framför allt barn och barnbarn. Jag tror att om man valde att skriva en mer politiskt inriktad blogg så skulle man nog ha fullt upp men jag har inte riktigt den tiden och orken.

  Sen finns det den gyllene medelvägen att skriva om både den egna vardagen och samhällsfrågor som berör.

  Din blogg är viktig och en ögonöppnare för saker som många håller med om men inte riktigt vågar säga. Vi behöver fler modiga och kloka människor i bloggvärlden. So go girl…

  Ha det så gott och höstkramen 🍁

  1. Å tack för dom fina orden!
   Ja, livet är inte enkelt och vi ska alltid vara så ”lagom” och tänka på vad alla andra tänker. Ganska löjligt var och en får ta ansvar för vad den skriver, säger eller gör! Så nu ändrar vi på detta ❤ kramar

Kommentera