Omalltochinget

Palliativa vården i Falkenberg

Nu närmar det sig val och det märks framförallt på Facebook när kommun- och regionpolitiker har en öppen diskussion vem som har rätt och vem som sagt vad?! Snälla ta inte denna debatt på Facebook, visa lite mer kurage över ert förtroendeuppdrag. Jag skäms när palliativa avdelningen i Falkenberg debatteras på Facebook mellan två högt uppsatta herrar, Skärp er för …

Vi var många som kämpade för att få behålla den palliativa vården i vår kommun ingen nämnd ingen glömd, sedan finns det alltid dom som klappar sig lite extra på axeln och tycker dom gjort mer än vi andra. Men det är väl så det funkar i valtider! Man kan tydligen göra allt till en valfråga.

Idag kan man inte bedriva verksamhet i lokalen då det finns en rasrisk för huset. Men jag är övertygad att dom som behöver palliativ vård får det på bästa sätt då personalen gör allt för att livet ska få ett värdigt avslut.

Kramisar

Kommentera