Omalltochinget

klaga för klagandet skull -då är man en redig Svensk.

Hej!

Det här med idétorka kommer väldigt ofta, det är helt tomt på skrivandet. Men så tar det fart igen och helt plötsligt skulle jag kunna skriva en hel bok som ett blogginlägg!

Vad har då hänt – och vad har inte hänt den sista tiden!? Det har varit en del med allt möjligt , varit med min far ett par gånger i Halmstad för hans operationer för gråstarr – och nu tar vi sista svängen till veckan och vad bra det blir, toppen vård vi har i Sverige den ska vi verkligen inte klaga på. Det finns så mycket annat som folk ägnar sitt klagande på ex att en korv med bröd kostar 40 kr på julmarknaden, varför måste vi klaga på allt? Aldrig är vi nöjda vi ska ha och ha och inget ska kosta. Klaga det är Svenskt – en redig Svensk klagar!

Nu tänker ni vad i hela friden tänker hon på!? För första gången har man anordnat Jul på vallarna här i Falkenberg med lokala knallar med försäljning av mat , slöjd och dricka, jätte mysigt. Men vad läser vi i dag på media? – det är för jävligt en korv med bröd kostade 40 kr och det var dyrt – och så håller det på blablabla!

Vi var där med Clara och träffade tomten – och vilken kväll helt fantastiskt, underhållning på stor scenen – och det var verkligen juligt och vet ni vad , det var gratis entré. En stor eloge till er alla som fixade detta så vi andra fick känna på julstämning på hög nivå.

Idag åkte soffan ut Tobias och Nina var och hjälpte oss och körde den till tippen, tur dom har stor bil 😉 hej vad det gick så vad den ute. Vi har köpt en ny och den kommer i morgon. Lille Nisse satt alltid i soffan och då han fällde konstant så blev där väldigt mycket hundhår som aldrig gick att få bort helt och hållet, så vi beslöt att nu åker den. Harley ligger nästan aldrig i soffan han trivs bäst på golvet på mattan – och han fäller inte och det är riktigt skönt. Men vad vi kan sakna Nisse, denna underbara glada lilla mops han förgyllde verkligen dagen med sitt roliga och glada sätt. Men det är med djur som med människor, man vet aldrig när livet tar en annan vändning. Nisse har det bra med sin kompis Tyson som också springer runt i hundhimlen.

Clara har varit hos oss nu sedan i torsdags och jag kan nog säga utan att överdriva att det blev väldigt tyst när hon åkte hem! men helt underbart när hon själv ringer och fråga om hon får komma och ”bo” hos oss några dagar!

Jag fortsätter i morgon med allt som hänt – och även det som inte hänt!

Kramis

Kommentera