Omalltochinget

skrik inte jäv… sosse svin efter mig

Snön vräker ner och genast kommer det lite julkänsla och jag känner att det är mysigt OM man får vara inomhus och slipper vara ute på vägarna. Vägarna ska vi nog undvika just idag när dom gått ut med röda varningar för snöoväder i Halland /Skåne. Det tråkiga är när man bor på västkusten är att det får aldrig ligga utan det blir oväder som bara ställer till med olyckor för att en vecka senare regna och allt är blask. MEN jag hoppas det ligger kvar och blir -3 grader soligt med mycket snö och vägarna är plogade. Drömma kan jag ju få göra!

Att hälsa och uppföra sig det sitter i ryggmärgen på de flesta av oss, det har jag fått lära mig och jag har lärt mina barn som i sin tur lär sina barn det. Ibland kan jag inte annat än tycka lite synd om när någon skriker och skriver jävla sosse svin och utan sosse svin skulle världen vara mycket bättre – och säkert är det så för du verkar vara väldigt klok. Nästa gång vi möts hör jag – kan det vara så svårt att hälsa sosse svin? Att bli kallad för jv sosse svin bottnar i att jag var kommunpolitiker under 24 år, men idag är jag inte politiskt engagerad utan jag är opolitisk – och jag gör som du gnäller vid frukostbordet. Men det finns en stor skillnad – jag idiotförklarar inte folk efter vad dom röstar på. En god egenskap jag alltid haft – och hälsa det gör jag på folk som beter sig som folk.

Jag hade en vän som tyvärr lämnade detta jordelivet för många år sedan men han hade ett uttryck som han hade sagt – ”Gå och klipp dig och skaffa dig ett hederligt jobb pojkvask”

Kommentera